Bagaimana cara mengecilkan pori pori wajah secara aman dan alami

BAGAIMANA CARA MENGECILKAN PORI PORI WAJAH SECARA AMAN DAN ALAMI????

Setiap orang pasti memiliki pori pori wajah.
Pori wajah bisa terlihat sangat besar atau pun bisa tidak terlihat sama sekali tergantung perawatan yang kita lakukan.

Nah kali ini aku mau share ke kalian semua cara mengecilkan pori wajah secara aman dan alami... udah gitu murah gak perlu ngeluarin uang sampe berjuta juta.. hhaaaa..

Klau pun artis mah ngeluarin uang berjuta juga juga gapapa...

Pori wajah yang kecil bahkan tak terlihat pasti sangat indah dipandang mata.. trus pengennya bercermin melulu klo udah cantikkk...

Klo pori besar.. kadang jdi malas untuk bercermin...

Yuks temukan solusi mengecilkan pori wajah disini..

Pertama dengan memakai es batu..
Hah??? Es batu.???
Iya es batu dapat mengecilkan pori wajh secara amn dan alami..
Caranya besihkan muka..
Ambil es batu dari kulkas.. lalu perlahan gsok es btu ke wajah dengan kain halus...

Pakai setiap pagi dan malam hari sampai pori wajah mengecil..

Kedua... adalah tomat..

Tau kan tomat ada di dapur pastinya..
Ibu ibu pasti punya tomat buat masak di dapur..

Eitt... jangan salah tomat punya segudang khasiat juga loh untuk wajah..
Yaitu mencerahkan waja dan mengecilkan pori wajah.

Caranya cuci bersih tomat. Potong potong. Tempel ke wajah. Selama 30 menit. Lalu bilas..

Pakai setiap pagi dan malam hari sampai pori wajah mengecil..

Ketiga lidah buaya atau bhsa ngetrend nya aloe vera..

Lidah buaya memiliki banyak manfaat untuk kecantikan.. salah satunya dapat mengecilkan pori pori pada wajah..

Nah.. bagaimana carany??
Pilih llidah buaya yang masih segar... kupas bagian kulitnya.. ambil bagian isianny. Oles merata pada wajah..
Diamkan selama 10menit. Lalu bilas..

Pakai setiap pagi dan malam hari sampai pori wajah mengecil..

KEEMPAT jeruk lemon
Lemon punya bnyak khasiat untuk kcantikan salah satunya mengcilkan pori wajah..

Pakailah sedikit perasan jeruk lemon di wajah . Balurkan ke wajah.. tungu 20 menit. Dan bilas..

Pakai setiap pagi dan malam hari sampai pori wajah mengecil..

Nah... sekian dulu tips dari aku.. semiga bermanfaat buat kalian semua..
Cantik itu dirawat bukan di edit pakai camera 360.. okey... heheeee

Selamat melakukan treatment ini..
Semoga pori pori wajah cpat kecil dan tertutup sempurna hingga tak terliha atau seperti menghilang....

ReadmoreBagaimana cara mengecilkan pori pori wajah secara aman dan alami

Cara mengencangkan wajah aman alami

7 cara aman dan alami untuk mengencangkan wajah

Memasuki usia remaja atau dewasa.. kita sebagai kaum wanita selalu memperhatiakan penampilan.. betul gk tuh.. kalau saya sih iya..

Kali ini aku mau share sedikit tentang cara mengencagkan wajah yang aman dan alami..

Banyak wanita ataupun artis indonsia yg melalukan perawatan kecantiakan di klinik... menghabiskan puluhan juta untuk mendapatkan wajah kencang.. padahal kalau mau murah dan aman ada soalusinya..

Yuks..ikutin tips dari aku...

masker wajah membantu untuk mengencangkan, mengangkat, dan mengencangkan kulit wajah dan memberikan wajah kita penampilan muda.

Bikin sendiri masker dirumah.. caranya gampang banget...

Resep masker wajah yang membantu  menghilangkan keriput dan untuk mengencangkan dan mengangkat kulit kendur di wajah secara alami di rumah.

Disini au rangkum jadi 7 yahh..

7 Masker wajah pengencang wajah terbaik.. tanpa harus setrika wajah..

1. MASKER Campuran Yogurt dan Lemon

Ini adalah salah satu maskr yang terbaik buatan sendiri untuk wajah alami angkat masker yang akan membantu Anda mendapatkan wajah kencang...

Untuk membuat masker lemon dan yogurt. Yang kamu butuhkan yogurt plain yang tanpa rasa 1 sendok teh dan air perasan jeruk lemon 1 sendok teh.

Campurkan kedua bahan tersebut.

Cara pakai brsihkan wajah dengan air hangat.  Lalu lap denga handuk bersih.

Usapkan campuran yogurt dan lemon tersebut secara merata di wajah juga leher dan biarkan kering selama 20 sampai 30 menit.

Ini adalah cara alami yang mebuat wajah kencang tirus..  Masker ini juga membantu memudar  bintik-bintik di wajah, bekas jerawat, dan bahkan membantu mencegah noda dan jerawat.

Lakukan setiap seminggu 3kali. Maka dalam 2 bulan hasil nyata sudah terlihat....

2. MASKER Madu dan oatmeal

Yuks bikin sendiri masker aman alami untuk mengecangkan wajah.

Bahannya siapkan madu dan oatmeal..
Camurkan oatmeal 1 sendok dengan madu 1 sendok.

Oat meal bisa pakai yang queker atau merk apa aja. Di supermarket bisa ditemukn oatmeal. Juga alfamrt atau indomaret..

Oat mengandung antioksidan untuk membantu tubuh Anda melawan serangan radikal bebas, mengencangkan dan mengangkat kulit kndur di wajah aman dan alami.

Jadi masker oat dan madu bisa mengurangi keriput, menghapus garis penuaan sertamengencangkan, mengangkat dan nada kulit pada wajah.

Oleskan tipis-tipis masker oat dan madu pada wajah.  Biarkan selama 30 menit dan bilas dengan air hangat. Masker ini juga membantu mengecilkan pori-pori kulit dan mengangkat kulit juga memberikan kulit kenyal.

Lakukan setiap seminggu 3kali. Maka dalam 2 bulan hasil nyata sudah terlihat....

3. MASKER Putih Telur.

Putih telur digunakan untuk membuat kulit lebih kencang dan kenyal.

Mengencangkan kulit wajah dengan telur putih ini akan mengencangkan pori-pori kulit secara efektif dan membuat kenyal.

Siapkan satu putih telur, pisahkan dengan kuningannya. Kocok putih telur.

Oleskan masker pada wajah  dan pijat sebentar..tunggu 30 menit dan bilas..

Masker alami ini membantu mengencangkan wajah dan leher untuk memberikan penampilan yang lebih muda.

Lakukan setiap seminggu 3kali. Maka dalam 2 bulan hasil nyata sudah terlihat....

4. MASKER Madu dan Alpukat

Alpukat akan membuat kulit kencang kenyal dan halus. Untuk membuat masker wajah alami ini sangat mudah.

Campurkan 1 sendok alpukat dengan 1 sendok madu.

Oleskan ke wajah. Tungu 30 mnit lalu bilas.

Lakukan setiap seminggu 3kali. Maka dalam 2 bulan hasil nyata sudah terlihat....

5. MASKER Mentimun dan Putih Telur

mentimun membuat wajah dingin, segar

Caranya campurkan mentimur dengan putih tlur. Lalu oles ke wajah.

Diamkan 30 menit da bilas..

Masker wajah mentimur dan putih tlur ini akan mengencangkan pori-pori kulit dan mengangkat kulit wajah yang kendur secara efektif.

Masker wajah ini juga menjadi cara terbaik untuk mengencangkan kulit longgar kendur di bawah mata.

Lakukan setiap seminggu 3kali. Maka dalam 2 bulan hasil nyata sudah terlihat....

6. MASKER Pisang dan Yogurt

Masker pisang sangat bagus untuk meremajakan kulit Anda pada wajah dan memberikan wajah kencang dan kenyal secara alami.
Untuk membuat wajah alami ini siapkankanpisang dan yogurt.

Campurkan 1 sendok pisang dan 1 sendok yogurt..

Oleskan ke wajah.. tunggu 3 menit dan bilas..

Lakukan setiap seminggu 3kali. Maka dalam 2 bulan hasil nyata sudah terlihat....

7. MASKER susu dan oatmeal

Susu dan oatmeal sangat bgus untuk wajah membuat kencang kenyal amn da alami..

Siapka susu plain atau tanpa rasa 1 sendok dengan oat meal 1 sendok.. campur

Lalu oleskan ke wajah.. tunggu 30meni dan bilas..

Lakukan setiap seminggu 3kali. Maka dalam 2 bulan hasil nyata sudah terlihat....

Bagaimana??? Membut masker sangat gampng kan??? Jangn lupa pakai secara rutin ya... untuk mndapatkan wajah halus kencang dan kenyal..

ReadmoreCara mengencangkan wajah aman alami

Kekalahan COC Clash of Clan

Hello.. udah lama banget ngk ngeblog.

Bagaimana kabar kalian semua?
Moga sehat yah..
Kali ini gw mau ngebahas tentang game yang paling nomer 1 di google play store... ya... apagi kalau bukan COC alias clash of clans....

Sekarang clash of clan juga dimainkan anak muda.. orang tua....semua pada maen coc an...

Trus coc juga udah gampang dipakai di semua tipe hpe android.. gak lemot kayak dulu... iphone jug uda bisa pakai coc..,

Trus strategi coc apa dong???

Pertama upgrame hall town nya.. klo di upgrade pasti dapet fitur lannnya..

Butuh kesabaran dalam mebamgun level coc. Upgrade senjata dan penjagaan ke level trtingi. Kalau mau cepet ya pakai gems ata diamond yg ijo ijo ituuu...

Kalau ngunjungi clan lawan trus liat bangunannya udah tingg tinggi level tinggi. Kadang bisa membuat api cemburu. Pasti pengenya cepet cepet ikut juga..

Kalu saran jangan pernah beli gems ijoya..

Fokus aja ngumpulin achivement tar pasti dapat gems banyak.. atau ngebersihin tumbuhan tumbuhn itu pasti dapet bonus gems..

Oya.. klo gabung dengan clan.. jangan lupa untuk nge donate / nyumbang pasukan. Saling tolong menolong.. apalagi kalau kamu belum punya pasukan yag kuat kyak p.e.k.k.a atau dragon..

Ada fakta sederhana dimana loe harus memahami dan menerima kenyataan ketika bermain Clash of Clans. Selalu ada akan menjadi seseorang yang lebih kuat yang tepat untuk menerobos pertahanan dan base loe.

Hati-hati dengan demam Townhall upgrade  ...

Jangan terjebak dengan demam emas, tanpa henti untuk upgrade Townhall elu

. Para developer di Supercell akan selalu memperkenalkan hal-hal baru untuk menarik perhatian elu.

Mendingn loe fokus pada serangan coc.

Sekian dulu.. nnti update lagi

Ini coc gw. Klo loe???

ReadmoreKekalahan COC Clash of Clan

By carefully Content Like This at Facebook or Twitter

The rapid development of social media indirectly helped encourage the development and improvement of cyber crime in a way that is more sophisticated. Fraud, or spread viruses and malware it can be done easily through various social media. So, as a modern society that is actively using social media, we should be more active and careful in using social media to avoid acts of cyber crime.

Of the many popular social media, #Facebook and #Twitter are two social media that is often exploited by cybercriminals. To minimize the chances of becoming a victim of cyber crime, it would be nice if we avoid or not to click on the following content on Facebook and Twitter:

Another article: Facebook vs Twitter, Which The Most Good For Business?
1. News that Make Curious

News is curious indeed make so many people are tempted to click on it. But be careful you know. It could be that just a trap that will lead us to another URL that contains malware or other traps. So start to be careful from now on. Be sure to get the news that truth comes from valid information. In general, a valid source derived from well-known websites, such as in Indonesia we know Compass, Okezone, Viva, CNN and so on.
2. Card Prize on Facebook

Lately once widespread occurrence giving away prizes on Facebook card. Even the perpetrators of cyber crime with this mode is so good at using the motif of "friends" who send cards with prizes from Facebook. Because we believe that our Facebook friends who send the prize cards so we are not thinking to immediately open it. And oops, scam trap is what we will receive through such scams.
3. Ask for the "Like" Of We

1 dollars for 1 likes ...

Donate 1 dollar for every one like that given to the Facebook content. The pictures are usually touching or smelling poverty is often used as a mode to get a lot of like. With the lure of the provision of assistance to the object in the content worth one dollar for every one like, of course many people are not reluctant to just give like her.

Ask the like of many people is a fairly common mode via Facebook. Fraudulent use tricks like this to visit our activity log and obtain high traffic from it. The solution, do not ever be tempted to give like on any suspicious content on Facebook.
4. Drugs diet? No Way!

A lot of "diet drug sellers" who are trying to popularize their products through advertising on Facebook or Twitter. Though not necessarily a diet drug in the can, but the scam was finally obtained. For those of us who have problems with weight gain, access to advertising on the diet drug on Facebook or Twitter is not a thing that could be the solution you know. Should we think about repeatedly if you want to click on the ads on a social media diet drugs.
5. Will Moving Image Content

Often seen posting up an image "which he said" will respond or move after us to comment or like? Well, this should also be wary know. Lest the content is merely a trap that will lead us to the viruses, malware or other forms of scam. A GIF image content usually will automatically move. So, do not be easily tempted with content to lure it, yes.

Apparently quite a lot things that can be exploited by cybercriminals to gain unilateral advantages. It is certainly indirectly is our duty to start trying to be a wise internet users and careful in any circumstances. Do not get an attitude exists even style jocks make us an easy target behavior in the virtual world of cyber crime.
ReadmoreBy carefully Content Like This at Facebook or Twitter

7 Inspired Homemade Halloween Costume Idea for Children










Halloween Costume Idea
The celebration of Halloween is not the custom in the East to celebrate. But maybe you and your friends were idle to hold it; just for chatting and having fun? Well you definitely need ya Halloween costume ideas as to what is and is suitable to be worn the day of H. Choosing a Halloween costume is identical with spooky creatures and if the costume can be made as creative as possible. But it turns out costume ideas do not have to complicated and cumbersome; simple way can also be a costume for Halloween. 9 The following costume ideas reported by Boldsky might help you in an instant to those who have had an idea of what want to wear a costume. With the right type of makeup and the right attitude, you certainly managed to equip themselves for the party.

     mummies; This is one of the most famous Halloween costumes that you can try. The trick of course is very easy; when urged to use a white linen cloth. Mummy costume is considered to be the best because you can never know who the people who are in it. So when you scare people, they would be very surprised no know who you are.
     Angel of darkness; Angel of darkness is the best Halloween costume and famous. But of course it takes decoration makeup also support your appearance so not only in terms of costumes, but also in terms of overall appearance must be considered in order to resemble.
     vampires; Vampires are bloody and sharp teeth always catch the attention of many people. Of course many are dressed in the style of the movie Twilight vampires today. Cool vampire who makes women fall in love. But instead of dressing up like most other people, why not try a more ancient vampire makeup as films in antiquity.
     werewolf; Display werewolf is also synonymous with the Halloween costume party. You can rent costumes werewolf or trying to be creative with makeup tools. The idea of ​​becoming a werewolf costume could also inspired from the movie Twilight; of the character of Jacob. Interested?
     witch; Never be a witch costume Halloween costumes are the most quiet enthusiasts. Being a witch is also one of the famous costume ideas and you can easily find equipment. Enough with the witch hat, broom or wand ... woallaaa you also turn into a witch.
     Chucky; Dress your kids like a Chucky doll; famous haunted doll that always makes you want to crawl up into your seat. Surely you remember the horror of the donk with chucky doll. Yeah, ya can also be used as a costume idea for kids.
     zombie; Dressed as a zombie with blood on the face makeup and smoky makeup will make you look like a blood-thirsty zombies and flesh. Dressed as zombies can also be used as a costume idea. How to make up the color game is very important as this will support the appearance.
     Scarecrow; This is one funny and famous costume that can be used for Halloween this year. However, dressed as a scarecrow is a great challenge and it is one of the best ways to celebrate Halloween.
     Freddy Kruger; Freddy Kruger is one of the best character and you can dress up this Halloween party. Dress up as a famous serial killer and scare everyone in town.

Various scary costumes are not the only option to dress up in a Halloween party; because you know you can also use a costume hero hero like the hulk, iron man, etc. Want to try it? Come soon be creative and create a unique costume of your own choice.


NEXT ....





Readmore7 Inspired Homemade Halloween Costume Idea for Children

What is Advantages and Disadvantages of Samsung Galaxy Note 4???

Samsung Galaxy Note 4 is the latest product that has been introduced now Samsung products that provide the advantages and disadvantages of Samsung Galaxy Note 4. Many advantages than disadvantages, Samsung Galaxy Note 4 does indeed provide advantages in every specification and features that support the Samsung Galaxy Note 4.





Specifications of Samsung Galaxy Note 4 of them contained in this smartphone is the screen size of 1440 x 2560 pixels, 5.7 inches high capacity density ~ 515 ppi pixel. This screen gives a density in the sharpness of the display screen, let alone also affect the result of a more solid picture. Besides, the Samsung Galaxy Note smartphone powered with type 4 Super AMOLED display with 16 million colors, the advantages of type AMOLED display, when used outdoors gives a very remarkable clarity, the display does not dim when the slightest support this type of screen. Samsung Galaxy Note S Pen stylus 4 are to help the writing if you want to use it, but this smartphone supports finger sensor for security and could use a touch of a finger.

Advantages and Disadvantages of Samsung Galaxy Note 4

Memory is one of the storage that need smartphon Samsung Galaxy Note 4, the internal memory of the Samsung Galaxy Note 4 has a capacity of 32GB and 3GB of RAM, let alone the Samsung Galaxy Note 4 is also supported with external memory with 128GB capacity constraints as well as a MicroSD type often used in support of the smartphone . Kususkan internal memory for applications that are already installed or not installed, and to external memory can only help the applications and data storage that you want to put this in the external memory.

Samsung Galaxy Note 4 has many components contained in the specification, the main camera which supports the Samsung Galaxy Note 4 with 16MP resolution, as well as the size of 3456 x 4608 pixels, and features optical image stabilization, autofocus, LED flash, Dual Shot, Simultaneous HD video and image recording, geo-tagging, touch focus, face / smile detection, panorama, HDR, of these features, the main camera can produce more leverage in the shooting. Videos can also be done for the samsung main camera, 2160p @ 30fps to the size, 1080p @ 60fps, optical stabilization, dual-video rec. The downside of the Samsung Galaxy Note 4 which has a front camera with a capacity of 3.7 MP, dibangding with the main camera that does not have half of the resolution.

The operating system supports the latest version of Android 4.4.4 KitKat, with support in the operating system, the Samsung Galaxy Note 4 phablet already support many applications and also the application of fuel already available in phablet. Processors that shows speed in various processes in phablet show type Quad-core 2.7 GHz Krait speed of 450 (SM-N910S). At this time the Samsung Galaxy Note battery capacity of 3,220 mAh 4 support, of this capacity gives endurance shelter funds more power and more durable in use. You already know the advantages and disadvantages of the Samsung Galaxy Note 4, all of these can you make a comparison with other vendors who want to buy.
The advantages of the Samsung Galaxy Note 4

     The screen size of 1440 x 2560 pixels, 5.7 inches
     Density of ~ 515 ppi pixel screen density
     Type Super AMOLED capacitive touchscreen, 16M colors
     Display the included S Pen stylus, Fingerprint sensor
     2G, 3G, and 4G
     The internal memory of 32 GB, 3 GB of RAM
     Maximum external memory capacity of 128GB
     16MP resolution main camera
     The operating system supports the new version of Android v4.4.4 KitKat
     Quad-core 2.7 GHz Krait 450 (SM-N910S)
     3,220 mAh Battery

Disadvantages Samsung Galaxy Note 4

     Front camera only supports a resolution of 3.7 MP
     The price is quite expensive



You definitely curious about the price of the Samsung Galaxy Note 4, let's discuss. Samsung Galaxy Note 4 priced approximately 9 million in Indonesia. This price could change at any time and each region has a definite price difference, especially at outlets located at malls Samsung and plaza which has higher taxes. So my review of the advantages and disadvantages of the Samsung Galaxy Note 4, may be a innovation for those who want to have the latest phablet with the best quality.
ReadmoreWhat is Advantages and Disadvantages of Samsung Galaxy Note 4???